Algemene Leden Vergadering & HISWA: een goede combinatie !

Schrijf je nog wel even in!

Zoals de laatste jaren gebruikelijk houdt de IOU NED haar algemene ledenvergadering tijdens de zaterdag van de HISWA. Dus op 10 maart. Alle leden ontvangen hierover nog een email met details over de ALV. Maar de opzet is zoals we gewend zijn.

Bij aankomst bij de RAI bel je even met 06-53727343. Je krijgt dan de toegangskaart aangereikt. Dan is er alle tijd, de HISWA gaat om 10.00 uur open, om de grootste watersport beurs van Nederland nog eens te bekijken. Dit jaar trouwens in een nieuwe opzet: de crisisjaren liggen achter ons en de beurs is daarom vernieuwd. 

Natuurlijk ben je ook welkom op onze stand in Hal 1 vlak bij de ingang. Wij zijn daar al jaren lang goed vertegenwoordigd met dit jaar de mooie nieuwe Promoboot en de boot van Ton. Dank voor de inzet van de gebroeders op de Weegh!

Nog meer dank aan al die mannen die de stand bemannen om iedereen het woord te staan! Ze doen het toch maar! Maar, er is nog een probleem: op de vrijdag is er nog een tweede man nodig. Nu staat Arno daar alleen en dat kan niet. Wie wil hem helpen (app even aan 06-53727343 of mail aan pws@upcmail.nl). Ook trouwens, nog een paar uurtjes vanaf 11.00 uur op de donderdag hebben we nog onderbezetting.

De inzet van Olympiajol-vrijwilligers is veel geroemd maar nu laat de telefonische rondgang nog even twee plekjes over.....heel graag even reageren!

En als laatste: schrijf je nog even in voor de ALV. Dan weten we waar we qua zaal en koffie op kunnen plannen!

 Inschrijving ALV 10 maart (http://www.olympiajol.nl/ag-31474-7-104487/agenda/iou_jaarvergadering.html)

b b
a a
c c
d d
e e
IMG_0117 IMG_0117