Uitnodiging voor de IDM 2024!

Op het grootste meer in Duitsland

De inschrijving komt lekker op gang want die Internationale Deutsche Meisterschaft O-jolle is natuurlijk een belangrijke IOU klassieker! Vorig jaar op Travemunde en nu weer op groot binnenwater, Müritzsee; de grootste ’See’ in Duitsland. Altijd met een mooi Hollands contingent en óók dit jaar groeit de lijst gestaag.

De locatie is bijzonder; ook de Duitse collega’s varen op dit fraaie en grote meer niet heel erg vaak. Het laatste IDM was daar meer dan dertig jaar geleden. Terwijl het toch een internationaal erkend regatta centrum is met ieder jaar grote wedstrijden in verschillende, ook Internationale, klassen. De IDM 2024 wordt gehost door de Röbeler Segler-Verein e.V. ( website (https://www.roebeler-segler-verein.de/))

Wat betreft de timing van de IDM 2024; je kunt vanaf dinsdag 10 september 2024 naar de Röbeler Zeilclub afreizen. Ook op deze dag en op woensdagochtend vinden registratie en controlemetingen plaats. De wedstrijden zijn van 11 to 15 september. Er staan twee races gepland op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Dit kan uiteraard in de loop van de week veranderen, afhankelijk van het weer. Zondag is een reservedag voor het geval er zaterdagavond geen kampioenschap (dus vier races) heeft plaatsgevonden.

Wilt u vóór dinsdag 10 september 2024 in Röbel zijn, reserveer dan uw ligplaats/parkeerplaats rechtstreeks bij Marina Röbel (www.marina-roebel-mueritz.de, tel. +49 39931 839900). Voor deze dagen zijn de kosten niet bij het inschrijfgeld inbegrepen en gelden de gebruikelijke jachthavenprijzen. Op de IDM dagen zelf zit het wel bij het inschrijfgeld in. 

Hier de link naar de inschrijvingen: M2S module (https://www.manage2sail.com/en-US/event/IDMOJolle24#!/entries?classId=OJolle). Het wordt weer een prachtig evenement in een fraai deel van Duitsland waar je ook prima nog wat dagen aan vast kunt knopen! 

TROUWENS ! Ook voor de reeds ingeschrevenen: vergeet niet voor 19 augustus de 170 euro inschrijfgeld over te maken! Röbeler Segler Verein IBAN: DE02 1505 0100 0641 0040 79, BIC: NOLADE21WRN, Vermeld: IDM Olympiajolle 2024 en je zeilnummer. Want anders wordt het wat duurder!! 

-----------------------------------------------------------------------

Het Internationale Duitse Kampioenschap, de IDM, valt dit jaar in September, vlak na ons ONK op de Braassemermeer. Gevaren wordt op de Müritzsee, het grootste meer wat geheel in Duitsland ligt. Kijk maar even goed op de kaart; ergens tussen Rostock en Berlijn. En wel tussen 11 en 15 september. 

Meer informatie volgt binnenkort maar de Manage2Sail link, onder dit artikel, is al ruim in gebruik!

 

IMG_9257 IMG_9257
muritzsee_fishing_dock_by_rellim_d2pbkyf-fullview muritzsee_fishing_dock_by_rellim_d2pbkyf-fullview
Schiff_Waren Schiff_Waren
Müritzsee Müritzsee
DSC_0219 DSC_0219
S3 S3
segelregatta-mueritz-1 segelregatta-mueritz-1
Platzhalter Platzhalter