Bedankt, het gaat goed met 'us Jan'

We zien elkaar......!

Op bijgaande foto wordt Jan van Amerongen nog bedankt voor zijn bijdrage als klassenmeter aan de ONK van afgelopen week. De twee ’hoofd Pieten’ uit Rotterdam op deze foto zien er ook opgelucht uit. Niet enkel als dank voor de nuttige diensten, maar natuurlijk omdat ’us Jan’ het object van aandacht van de Politie en Ambulance dienst werd.

Immers, een oververmoeide Jan ging in zijn bootje onderuit tijdens de laatste ONK wedstrijd. Het licht ging even uit en wat tijd verdween uit zijn geheugen, hij sloeg om en een heel circus van rescue-werk, fysieke zorg, toezicht autoriteiten, boot redden, goede intenties, aandacht, belangstelling, appjes, belletjes kwam op gang. 

En nu, zo meldt Jan: het gaat weer goed! Geen direct oorzaak gevonden, anders dan overbelasting van deze doorzetter. Hij functioneert weer prima en heeft, zonder terugval, de IDM van volgende week al weer op zijn zeilers radar! Zo horen we het natuurlijk graag.

Jan blij, wij blij. Want we zien hem graag in het veld.

Nu belde Jan op vanwege zijn grote dank voor alle zorg en aandacht. Hij werd een beetje warm van alle goede inzet en belangstelling. En wil hiervoor en hierbij zijn dank uitspreken. Zeker richting de Rescue, betrokkenen, zoals de op de Weeghjes en de Yntema’s, bij de directe hulp.  Maar ook voor alle appjes, belletjes etc. etc. die hem nadien ten deel vielen. 

Jan was er beduusd van. Wij niet: ’wie goed doet, goed ontmoet’!

 

Jan van Amerongen Jan van Amerongen